Nieuw-Nieuw-Nieuw

 

Op vakantie in Nederland, Spanje , Suriname, of elders ?

 

Wanneer u graag op vakantie wilt in het buitenland, maar u hebt zorg nodig, neemt u dan contact op met Zorgsam,

Het bureau wat voor u deze vakantie mogelijk maakt.

 

Tijdens uw reis en verblijf hebt u uw eigen verzorgende of verpleegkundige bij u. Zij zorgt voor u en maakt dat uw vakantie helemaal goed verloopt.

 

In Nederland opgeleide verpleegkundigen gaan met u mee of  verwelkomen u op uw vakantieplek.

 

Zorg na opname

 

 

Verblijf met zorg na behandeling

 

 

Wanneer u in een ziekenhuis/kliniek bent behandeld en deze kunt verlaten, kan het voorkomen dat de opvang thuis niet altijd even makkelijk is in te vullen. Om dit probleem te verhelpen neemt u contact op met zorgbemiddelingsbureau Zorgsam.

 

Zorgsam kan u begeleiden wanneer u na uw behandeling behoefte heeft aan verblijf met zorg. Wanneer er meer zorg nodig blijkt kan Zorgsam helpen een plaats in een zorghotel te regelen. Daarnaast biedt Zorgsam de mogelijkheid voor een zorgarrangement in een hotel.

 

Afspraken met zorghotels

 

Nadat u in een kliniek bijvoorbeeld aan uw rug of knie bent geopereerd, kan het zijn dat u wel zelfredzaam bent, maar dat u zich niet helemaal ‘veilig’

voelt thuis. Thuiszorg hoeft er dan niet aan te pas te komen, of slechts voor huishoudelijke hulp of voor hulp met wassen en aankleden. Mocht er meer hulp nodig zijn, dan is het mogelijk u in een zorghotel onder te

brengen.

 

Zorgsam heeft hiervoor overeenkomsten afgesloten met diverse hotels in heel Nederland. Afhankelijk van de zorgbehoefte bepaalt Zorgsam welk hotel voor u het meest geschikt is.

 

Sneller herstel

 

Omdat een verblijf in een fijne omgeving bijdraagt aan een sneller en beter herstel, zorgt Zorgsam ervoor dat u in een prettig hotel kunt verblijven waarbij genoeg ondersteuning en eventuele fysiotherapie tot uw beschikking staat. Hiermee kunt u direct na uw behandeling beginnen aan uw revalidatie. Wanneer er speciale hulpmiddelen nodig zijn (hoog/laagbed, steunen in de douche of bad, tilliften e.d.) regelt Zorgsam dat deze via een uitleen servicepunt aan het hotel geleverd wordt.

 

 

Meer informatie

 

Wij hebben u hierboven algemene informatie over de zorg na uw behandeling in een ziekenhuis/kliniek gegeven. Mocht u na het lezen toch nog vragen hebben, omtrent kosten,vergoedingen en voor aanmelden, dan verzoeken wij u contact op te nemen met zorgbemiddelingsbureau Zorgsam op telefoonnummer: 06-14659546 of via zorgsam@zorgsam.nl.

 

 

                                           Bureau Zorgsam

 

 

 

Contactgegevens:

 

Telefoon: 06 146 595 46

Fax: 024 645 59 53

E-mail: zorgsam@zorgsam.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorgsam © 2010